Om os

Om os

Muay Thai Akademi Odense er i sikre hænder, når det kommer til træningsstaben. I spidsen står 32-årige Jimmi Busk, også kaldet ”Kru Busk” Jimmi er ikke kommet sovende til sin kampsportssucces.
Med mere end 10 års erfaring har det været en benhård rejse, en slags fortælling om at hårdt arbejde betaler sig. Rejsen har blandt andet budt på kampe på de største thailandske stadioner, herunder Lumpenni, Max Muay Thai og Grand Sport Hua Hin. Med al erfaringen i bagagen så Jimmi det som en selvfølgelighed at dele ud af sine guldkorn. Derfor har han flere års erfaring som træner, hvorved han har sikret sine atleter 26 titler. Titlerne rangerer fra dansk mester og helt op til VM-guld.

I 2016-2017 havde han sin egen klub med navnet White Tiger Muay Thai, hvorefter han i 2017-2019 var i Odense Muay Thai. I 2019 var tiden dog inde til at stå på helt egne ben, når det kom til træningsdelen, og Jimmi åbnede Muay Thai Akademi Odense, hvor han den dag i dag er cheftræner.

I 2018 var har Jimmi IFMA-landsholdstræner, hvor han var med til at hente to guldmedaljer og en enkelt sølvmedalje.

I perioden 2017-2019 var han WFMC-landsholdstræner, hvor det blev til hele seks guldmedaljer, en sølvmedalje og 3 gange bronze.

Få en gratis prøvetime

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

TOP